• 0372.764.620 / 0730.293.095
  • office@centraletermo.ro
  • Luni- Vineri: 8:00 - 18:00 Sambata: 8:00 - 16:00 Duminica: doar urgente

Infiintata in anul 2009, General Termo Service SRL este societate cu capital privat, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/1349/2009
Preocupata continuu de adaptarea la cerintele pietei, societatea doreste sa ofere solutii complete in instalatii, personalizate pentru fiecare client.
Astfel s-a structurat pe trei directii principale de activitate:

  • service
  • montaj
  • proiectare

Societatea dispune de personal cu o vasta experienta in domeniu ( intre 5 si 10 ani ), autorizat ISCIR pentru asigurarea montajului, punerilor in functiune, service-ului in perioada de garantie si post-garantie, verificarilor tehnice periodice.
In prezent firma are 10 salariati, dispune de 5 masini pentru interventie si incepand cu anul 2010 a fost infiintat un dispecerat service .
In acest moment asiguram service 7 zile din 7, in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov .
Principalii nostrii parteneri sunt: Ariston, Romstal, Bosch, Junkers, Buderus, Riello, Baxi, Immergas, Demrad, Viessmann, Ferroli.
Desi infiintata de mai putin de 2 ani, societatea noastra are un portofoliu de peste 3700 de clienti, persoane fizice si juridice printre care scoli, spitale, primarii, institutii publice si private, asociatii de locatari, etc.
Am reusit intr-un timp scurt sa ne afirmam pe piata prin principalele noastre atu-uri: promtitudine, profesionalism si nu in ultimul rand prin preturi competitive, adaptate conditiilor economice actuale .
Echipa General Termo Service,

OBIECTIVELE NOASTRE

  • Calitate la preturi corecte
  • Profesionalism si transparenta
  • Asistenta si suport 24/7
  • Proiect personalizat pentru fiecare client
  • Problema ta isi gaseste rezolvarea cu noi

PREZENTAREA GENERALA A COMPANIEI

In relatiile cu partenerii nostri oferim calitate la un pret corect. Am reusit intr-un timp scurt sa ne afirmam pe piata prin principalele noastre atu-uri: promtitudine, profesionalism si nu in ultimul rand prin preturi competitive, adaptate conditiilor economice actuale .

MONTAJ

Executam lucrari de montaj si instalare pentru centrala murala, centrala electrica, boiler, instant gaz, radiator, distribuitor, instalatie sanitara bucatarie, instalatie sanitara baie, instalatie grup sanitar, hidrofor, pompa submersibila, standard aer conditionat.

PROIECTARE

Proiectarea şi executarea instalaţiilor de încălzire centrală din clădiri, a reţelelor termice şi a surselor termice. Oferim consultanta de specialitate ofertare si comercializare echipamente de incalzire si sanitare montare / instalare instalatii si centrale termice, punere in functiune.

SERVICE

Asiguram service pentru microcentrale murale pe gaz, microcentrale murale in condensatie, centrale de pardoseala, grup termic, cazan de fonta si otel, cazan de fonta cu combustibil solid si gazeificare, arzatoare pe combustibil lichid si gazos, conditionatoare de aer de tip split, chiller.

REPARATII

Firma autorizata pentru reparatii centrale termice, autorizatii pentru centrale Ariston, Romstal, Buderus, Baxi, Immergas, Demrad, Viessmann, Ferroli. Executam reparatii 24/24 pentru centrale termice, boilere, instalatii de incalzire, climatizare in municipuul Bucuresti si judetul Ilfov.

REVIZII TEHNICE

Verificare presostat gaze arse, pompa circulatie, vas expansiune, etanseitate pe coloana de alimentare cu combustibil, elemente de siguranta, curatare camera ardere, duze combustibil, filtru impuritati, masurare – reglare presiuni pe vana de gaz si efectuarea probelor de functionare a echipamentului.

PRETURI ACCESIBILE

General Termo Service ofera cea mai buna calitate la cele mai bune preturi pentru montaj, revizii, service, centrale termice, instalatii termice, hidro, sanitare si climatizare in Bucuresti si zonele limitrofe.
OFERTA SPECIALA – Revizie microcentrala + autorizarea functionarii (valabila 2 ani) la numai 230 RON !* – ofertele sunt supuse unor termene si conditii.

DORESTI DISCOUNT 10% LA ORICARE DIN SERVICIILE NOASTRE ?PROGRAMEAZA-TE

© Copyright 2016 Centrale Termo site creat de SEO Web