• 0372.764.620 / 0730.293.095
 • office@centraletermo.ro
 • Luni- Vineri: 8:00 - 18:00 Sambata: 8:00 - 16:00 Duminica: doar urgente

DISCOUNT 10%

Faceti o programare online acum si obtineti o reducere de 10%.

PROGRAMEAZA-TE
service centrale termice bucuresti

DESCRIERE SERVICIU

Asiguram service si piese de schimb pentru aproape orice tip de echipament termic indiferent de producator. Divizia noastra de service pentru centrale termice este formata din ingineri performanti si cu experienta receptivi in orice moment la problemele dumneavoastra.

Incheierea Contractului de service reprezinta garantia faptului ca centrala dumneavoastra va functiona o perioada lunga de timp. Indiferent de calitatea echipamentului dumneavoastra, in lipsa unei intretineri periodice, mai devreme sau mai tarziu, acesta nu va mai functiona la parametrii optimi , sau, mai mult, nu va mai functiona deloc.

Avantajele incheierii Contractului de Service:

 • prioritate la interventia echipei de service in cazul aparitiei unor defectiuni
 • reducere la pretul pieselor de schimb si la manopera service
 • costuri de intretinere mai mici decat in cazul achitarii unor revizii punctuale
 • durata de viata mai lunga pentru centrala termica

Societatea General Termo Service isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor termice, hidro, sanitare si climatizare in Bucuresti si zonele limitrofe.

Asiguram reparatii, service, revizii, montaj, PIF si VTP-AF pentru centrale termice. Oferim service centrale termice, reparatii si diverse revizii pentru centrale termice. Sunati-ne acum si vom trimite la adresa dvs. un specialist din cadrul echipei noastre pentru a va rezolva problema.

PRETURI

MANOPERA CONSTATARE 80 RON
MANOPERA INTERVENTIE PRIMA ORA (INCLUSIV CONSTATARE) 150 RON
MANOPERA INTERVENTIE URMATOARELE ORE 80 RON / Ora
TARIF LEGATURI ELECTRICE, AUTOMATIZARI 180 RON / Ora
AUTORIZATIE FUNCTIONARE P<70kW 230 RON
AUTORIZATIE FUNCTIONARE 70kW 4,0 RON / KW X Pmax
AUTORIZATIE FUNCTIONARE P>400kW 4,0 RON / KW X Pmax
TRANSPORT 1,0 RON / KM

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

Infiintata in anul 2009, General Termo Service SRL este societate cu capital privat, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/1349/2009 .
Preocupata continuu de adaptarea la cerintele pietei, societatea doreste sa ofere solutii complete in instalatii, personalizate pentru fiecare client.

Societatea dispune de personal cu o vasta experienta in domeniu ( intre 5 si 10 ani ), autorizat ISCIR pentru asigurarea montajului, punerilor in functiune, service-ului in perioada de garantie si post-garantie, verificarilor tehnice periodice .

  Astfel s-a structurat pe trei directii principale de activitate:

  • service
  • montaj
  • proiectare

INTREBARI FRECVENTE

 • Care sunt avantajele reviziei regulate?

  • intretinerea regulata economiseste energie prin arderea eficienta a combustibilului gazos;
  • evaluarea starii aparatului si identificarea din timp a posibilelor defectiuni;
  • probabilitatea de defectare a aparatului scade;
  • impiedicarea formarii petelor de rugina pe suprafata arzatorului.
 • Daca a aparut o defectiune la centrala cum procedez?

  Noi suntem autorizati ISCIR pentru asigurarea montajului, punerilor in functiune, service-ului in perioada de garantie si post-garantie, verificarilor tehnice periodice.

  Daca aveţi alte întrebări nu ezitaţi să ne contactaţi la tel.: 0372.764.620, 0730.293.095, sau pe mail office@centraletermo.ro

 • Ce tip de centrala sa alegeti ?

  Pentru un apartament de bloc sau o casa obisnuita, cu pana la 10 calorifere este bine sa alegeti o centrala murala de 24Kw. Aceasta este cea mai mica centrala care se fabrica, indiferent de marca.

  Alegerea unei centrale de putere mai mare decat cea necesara este o greseala pentru ca randamentul cel mai bun se obtine la puterea nominala.

  Pentru o casa mare sau vila este recomandat sa se monteze o centrala termica in condensatie.Centrala termica in condensatie costa aproximativ dublu fata de o centrala clasica dar economiseste un consum de gaz de pana la 30%. Prin aceasta economie la consum costul centralei se amortizeaza in 4-5 ani.

  Pentru un confort sporit la consumul de apa calda menajera se recomanda alegerea unei centrale termice cu boiler inclus.

© Copyright 2016 Centrale Termo site creat de SEO Web